Education
in Project Controls

  • Ervaren docenten uit de praktijk
  • Eigen opleidingscentrum
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Onze visie op de Academy

Primaned Belgium is een gevestigde kennisleverancier op het gebied van project controls. We delen onze kennis graag met onze klanten via de Primaned Academy omdat we geloven dat ook jouw opleiding cruciaal is om onze missie te realiseren.

Onze trainingsfilosofie is om evenveel aandacht te schenken aan het bewustmaken van een grotere groep projectmedewerkers (cfr. Begrijpen), als ook om verschillende kernonderwerpen diepgaand te trainen (cfr. Doen).

Ons standaard trainingsaanbod omvat alle kennisgebieden van Project Controls en richt zich op theorie, tools en vaardigheden.

Meer over onze visie

In company training

De manier waarop een algemene aannemer in de bouwsector zijn projecten beheert, is heel anders dan hoe een eigenaar van industriële activa onderhoudsprojecten beheert.

Omdat elke business case anders is, gelooft Primaned Belgium sterk in de toegevoegde waarde van In Company Training-programma’s.

Onze trainers zijn allemaal topprofessionals en hebben veel praktische ervaring. In een In Company setting zal de extra aandacht voor bedrijf- of sectorspecifieke vragen de effectiviteit en de waarde van de training vergroten.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van een In Company Training te bespreken.

Inschrijven

Ons aanbod ontdekt en klaar om je in te schrijven voor één van onze opleidingen? Super!

Vul het volledige formulier in en we contacteren je snel.

Naar het formulier

Ons trainingsprogramma

Planning Essentials

Wat verstaan we onder Project Controls? Hoe verhoudt Project Controls zich tot projectmanagement? Wat zijn de voordelen van Project Controls voor een projectorganisatie? Aan welke voorwaarden moet een projectorganisatie voldoen voor een goede implementatie van Project Controls? Deze vragen staan...

In een netwerkplanning geef je de relaties aan tussen de verschillende activiteiten in je project. In deze module leer je de verschillende soorten activiteiten en relaties kennen en hoe slimme relaties te gebruiken voor het opzetten van een goede netwerkplanning....

Oracle Primavera P6 Professional – Basis

  • 3 dagen
  • Antwerpen - Berchem

Primaned heeft al decennia ervaring met de implementatie en opleidingen in het gebruik van Primavera. Deze training is ontwikkeld samen met onze planners en technische consultants. Goed plannen is veel meer dan alleen “balken trekken”. In deze driedaagse training leert...

Project Controls Advanced Tools

Oracle Primavera P6 – Advanced

  • 2 dagen
  • Antwerpen - Berchem

Tijdens deze training wordt de Primavera P6 Professional-client uitgebreid besproken. Onderwerpen die niet aan bod komen tijdens een basistraining of die gewoon wat verfrissing nodig hebben, komen aan bod. Een ervaren trainer geeft ook nuttige tips en trucs om efficiënter...