Blog

Laat ons u inspireren over project controls!

Stijn Van de Vonderby Stijn Van de Vonder | In Primaned Belgium, Primaned Blog |

Project controls is een vlag die vele ladingen dekt. Maar in welke vorm, toepassing of sector ze ook wordt toegepast, telkens weer is (kosten)efficiëntie het resultaat. Wij van Primaned Belgium willen spelers in alle domeinen helpen om de voordelen van projectbeheersing te ontdekken. Hiertoe zijn we de uitdaging aangegaan om in 2017 minstens 30 informatieve blogs te publiceren. Om u te informeren en vooral… te inspireren!

Onze missie in een veranderende markt

De toepassing van project controls in een markt is erg cultuurgebonden. De Amerikaanse overheid, toonaangevende internationale bedrijven, het Midden-Oosten en zelfs onze Noorderburen speelden een pioniersrol op dat vlak. Wij van Primaned laten ons graag door deze voorbeelden inspireren voor de Belgische markt. Het is immers onze missie om het algemene kennisniveau over project controls te verhogen, zodat het ook hier een alom verspreide praktijk wordt. En ons landje zit op de goede weg. Dat merken we dagelijks bij elk klantencontact: de nood aan een betere planning en controle van projecten groeit sterk.

Primaned Belgium blijft inzicht brengen

Primaned Belgium heeft doorheen de jaren een enthousiast team van project controls professionals uitgebouwd. We zijn fier op onze verwezenlijkingen bij de klanten. Toch zijn we ons ervan bewust dat onze missie nog verre van volbracht is. Wij zullen ons dan ook, samen met de klanten, blijven inzetten om bewustwording, inzicht en controle in projecten te brengen.

Start to blog

Vandaar ook dat één van onze goede voornemens voor 2017 is om te starten met een blog over project controls.. Het hele team heeft zich hiervoor uitdrukkelijk geëngageerd. Want we willen allemaal graag ons enthousiasme over project controls delen.

In onze blogs geven we graag onze visie, informeren we u over de nieuwe trends, hebben we het over uitdagingen en mogelijke oplossingen, en geven we tips & tricks om te werken met populaire tools, zoals Primavera P6 en Microsoft Project.

Veel leesgenot!

Tags: , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment