Primaned Belgium Academy

Primaned heeft een breed aanbod aan trainingen binnen project controls en projectmanagement.

Onze filosofie achter opleiden is dat er zowel aandacht besteed moet worden aan het generiek opleiden en bewustmaken van een grotere groep projectmedewerkers (cf. begrijpen), als aan het in de diepte opleiden van een aantal kernpersonen (cf. doen). Ons aanbod omhult alle kennisgebieden binnen project controls en focust op zowel theorie, tools als vaardigheden.

We werken op dit moment aan een nieuwe kalender. Heb je interesse in één van onderstaande trainingen, laat het ons dan weten via info@primaned.be. We raden aan om sommige trainingen samen te volgen. Bvb. Project Risk Management en Schedule Risk Analysis with Primavera Risk Analysis.

Project Controls Awareness 1 dag
Critical Path Method & Scheduling Best Practices 1 dag
Oracle Primavera P6 Professional 3 dagen
Oracle Primavera P6 Professional – Advanced 2 dagen
Change Control & Claim Analysis 1 dag
Microsoft Project 2 dagen
Project Cost Planning & Control 1 dag
Earned Value Management 1 dag
Project Risk Management 1 dag
Schedule Risk Analysis with Primavera Risk Analysis 2 dagen
Integral Planning Management 1 dag
Forensic Scheduling 1 dag
Project Scheduling Game 1 dag

Inschrijven op één of meerdere van deze trainingen kan door een mail te sturen naar info@primaned.be. Vermeld duidelijk je naam en contactgegevens en aan welke training(en) je wil deelnemen. Nadien nemen we contact met je op.

Gepersonaliseerde en in-house training

Naast het uitgebreide standaardaanbod van Primaned Academy, ontwikkelt Primaned Belgium ook graag specifiek op uw situatie en organisatie afgestemde trainingen en leertrajecten. Neem hiervoor contact op met Stijn Van de Vonder.