Blog

Succesvol Oracle Prime Launch Event

Angelina Schiltenby Angelina Schilten | In Events, Primaned Blog |

Op dinsdag 24 oktober heeft Primaned Belgium in samenwerking met Oracle Belgium het Oracle Prime Launch Event georganiseerd.

Deze informatieve middag werd bezocht door projectmanagers en project control engineers uit België en Nederland.
Tijdens het event gaf Stijn Van de Vonder een compleet overzicht van de functionaliteiten binnen Oracle Prime en de bevindingen van Primaned Belgium over Oracle Prime. We mogen concluderen dat Oracle Prime heel wat mogelijkheden biedt op gebied van project controls. En dat alles in 1 tool in de cloud.

De bezoekers kregen ook een realtime demo van Frédéric Debouche, waarin de gebruikersvriendelijkheid van de tool duidelijk zichtbaar was. Oracle Prime bestaat uit een aantal apps. Die op een eenvoudige wijze te gebruiken zijn. Gert Truyens gaf uitleg over de mogelijkheden van integratie van ‘lean scheduling’ met ‘critical path scheduling’.

Cédric Barré, consultant van Oracle, liet de bezoekers kennismaken met de Prime Field Solution. Met behulp van een mobiel device is het mogelijk om in het veld via de Prime Field app de voortgang van de activiteiten in te voeren en deze naar de project manager te sturen. Op deze wijze is de voortgang van het project inzichtelijk.

Kortom we kunnen terugkijken op een informatieve middag waarbij we kennis gemaakt hebben met een “Tool of the Future” on Project Controls.

 

 

 

 

Tags: ,

Trackback from your site.

Leave a comment