Werken bij

Vacatures

Project Controls Engineer

Als project controls engineer heb je een belangrijke positie in grootschalige tenders en projecten.
Je werkt nauw samen met de projectmanager en houdt integraal overzicht in het beheersen van het project. De projectmanager verwacht van je een planning, prognoses, managementrapportages en analyses op het gebied van tijd, risico, kosten en scope.
Je creëert inzicht in het project en adviseert de organisatie om het project op tijd en binnen budget op te leveren.

download vacature

Project Management Consultant

Onze project management consultants zijn hooggeschoolde professionals met expertise in project (portfolio) management, business administration en project planning & control. 
Als project management consultant adviseer je onze klanten over hoe ze hun project management best practices kunnen verbeteren.

download vacature

Werken als Project Controls Engineer

Werken voor een bedrijf met project controls en projectmanagement specialisten? Dat kan. Bij Primaned Belgium. 

We kunnen hier uiteraard een opsomming geven waarom je voor een carrière bij Primaned Belgium moet kiezen maar we laten liever één van onze collega’s aan het woord.

Lees hier het verhaal van Matthias die sinds 2016 aan de slag is als Project Controls Engineer.

Een goede match? 

Wil je mee werken aan uitdagende projecten? Zijn complexe analyses jouw ding?
Doe onze test en ontdek of project controls iets voor jou is!Scan de QR-code of klik op de link.

Mensen zijn onze belangrijkste troef bij Primaned Belgium. We willen een positieve en menselijke werkgever zijn waar passie en inzet beloond worden. De kennis van Primaned groeit samen met deze van onze mensen.

Missie

Primaned Belgium maakt deel uit van de Primaned Group, dat als sinds 1985 een gevestigde waarde is voor het leveren van dienstverlening rond projectmanagement.

Primaned Belgium heeft als missie om voor technische & industriële organisaties de betrouwbare partner te zijn op het gebied van project controls tools & technieken zodat projecten maximale waarde creëren voor deze organisaties.

Primaned Belgium DNA

Primaned Belgium is een moderne, ondernemende en succesvolle organisatie waarbij het individu centraal staat. De relatie tussen collega’s is gebaseerd is op wederzijds respect.

Trends zoals flexibel werken en participatief management zijn de regel bij ons.

A knowledge company

De gezamenlijke kennis van onze consultants bepaalt de waarde van Primaned Belgium.

We investeren dan ook sterk in het opdoen en onderling delen van kennis. Primaned Belgium bevindt zich in het centrum van innovatie binnen project controls. Door het ons eigen maken van de continue kennisontwikkeling binnen project controls (in binnen en buitenland), blijven we de markt één stap voor.

One team

Al onze mensen zijn academisch geschoolde professionals met ervaring op (mega)projecten.

Toch is het vooral onze teamwerking die aan de basis ligt van ons succes. Binnen elke opdracht kunnen we steeds beroep doen op meer dan 75 project controls professionals met eigen en complementaire expertises.

Samen weten we meer.

Primaned Belgium Social

Something is wrong.
Instagram token error.

primanedbelgium

Follow
Load More